Momarka grendehus er et forsamlingshus som ligger i Høgbergstien ved kunstgressbanen i Momarka. Forsamlingshuset passer perfekt til arrangementer som dåp, konfirmasjon, bursdager og andre sosiale sammenkomster for folk i alle aldere.

I de siste årene har engasjementet omkring driften av huset blitt drevet av noen få ildsjeler . Takket være stå-på vilje og økonomisk støtte fra Tomteselskapet er nå huset igjen opp å går og er i det siste blitt et ettertraktet hus. Oppussing både ute og inne har gitt huset et ansiktsløft som mange setter stor pris på og huset er nå hyppig brukt.

Sommeren -14 stod Halsteinbanen ferdig som flott 7`er kunstgressbane rett nedenfor grendehuset.Inntil nylig huset vi Hunderommet i gamle barnehagelokalene i sokkelen. Dessverre ble ikke leieforholdet så langt men med nye interesserte håper vi snart å kunne fylle lokalene igjen.

Har du ideer om aktiviteter som kan gjennomføres i huset og du eller gode medhjelpere ønsker å stå ansvarlige for gjennomføringen så ta kontakt med noen i styret.
Alle inntekter ved åpne fellesaktiviteter hvor huset brukes uten leieinntekter går tilbake til grendehuset.